Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο χαιρετισμός της συνέλευσης των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ. προς το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα


Η συνέλευση του σωματείου εργατοϋπαλλήλων της βίο. Με. Χαιρετίζει την εκδήλωση που διοργανώνει , το πολιτιστικό κοινωνικό κέντρο  «Λαμπηδόνα»  στον Βύρωνα .
Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σας για να σας πούμε με περηφάνια πως «ναι συναγωνιστές είμαστε μέσα στο εργοστάσιο και κάνουμε εργασίες χωρίς τον καταναγκασμό κανενός εργοδότη , αλλά με το μεράκι και την συναδελφικότητα των εργατών της βίο .με.»
Είμαστε περήφανοι γιατί βλέπουμε πως όλοι  οι εργαζόμενοι που βλέπουν τις ενέργειες μας ζητούν πληροφορίες για να καταφέρουν να το κάνουν και αυτοί στους χώρους που δουλεύουν.
Είμαστε περήφανοι γιατί αυτό που φωνάζαμε 21 μήνες τώρα επιτέλους βρήκαν διαθέσιμα αυτιά να το ακούσουν .
Είμαστε περήφανοι που πολλά μάτια θέλουν να έρθουν στο εργοστάσιο να δουν πως ναι !! «αν δεν μπορούν αυτοί μπορούμε εμείς .»
Και τέλος είμαστε περήφανοι που σε όλη αυτή την προσπάθεια βρήκαμε  ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας από την αρχή και πίστεψαν πως μπορούμε να κάνουμε πράξη τον εργατικό συνεργατισμό . και έδωσαν μέρος από την ζωή τους για να γίνει πράξη το Όνειρο το δικό μας. που  εσείς!! συναγωνιστές το κάνατε υπόθεση δική σας και πέσατε με όλες σας τις δυνάμεις στον αγώνα αυτόν .
Είμαστε πολύ περήφανοι που σας γνωρίσαμε !!! που μας δείξατε πως υπάρχουν δίπλα μας ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!
Θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ , μα νομίζουμε πως δεν αρκεί και προτιμούμε να σας δώσουμε την υπόσχεση μας. Πως θα υπερασπιστούμε αυτό το πρώτο εργοστάσιο του εργατικού έλεγχου και της αυτό-διεύθυνσης μέσα από την συνέλευση των εργαζομένων , με κάθε δύναμη που έχει απομείνει στο κορμί μας .
Σας ευχαριστούμε συνάδερφοι- συναγωνιστές – αδέρφια μας.

Φωτογραφίες από το μπλοκ της ΒΙΟ.ΜΕ. στην απεργία 20/2 (Θεσσαλονίκη)

Θεσσαλονίκη 20 Φλεβάρη 2013 - γενική απεργία

Φωτογραφίες από το μπλοκ της ΒΙΟ.ΜΕ.