Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ

Απόφαση γενικής συνέλευσης αριθμός 145/2014
 http://www.avgi.gr/documents/10179/32639/1891509.jpg/dbd0f6b2-cdc9-4cb2-9d73-45918bcf1cdc?t=1391628420785

Εμείς οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ. αγωνιζόμενοι από τον Ιούλιο του 2011 και εγκαταλειμμένοι από την εργοδοσία παλεύουμε να πάρουμε τα δεδουλευμένα και να κρατήσουμε τις δουλειές μας.

Διαβάσαμε δυο ανακοινώσεις στο blog της Φιλκεραμ που λένε στην μια πως στηρίζουν την προσπάθεια της συνδίκου για λύση στο πρόβλημα της Φιλκεραμ ,με την επαναφορά στην διοίκηση της οικογένειας Φιλίππου, που έφερε σε αυτή την κατάσταση τρεις επιχειρήσεις που ανήκαν στον όμιλο και τριακόσιους εργαζόμενους που δούλευαν εκεί .

Και σε μια δεύτερη να λένε πώς στηρίζουν τους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕ. Αλλά πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα .

Εμείς θα θέλαμε να μάθουμε με ποια απόφαση βγήκε αυτή η ανακοίνωση και αν είναι σύμφωνη η συνέλευση του σωματείου των εργαζομένων.Και αν όντος οι συνάδελφοι μας που θέλουν το καλό μας, θέλουν δηλαδή να δοθεί λύση στο δικό τους πρόβλημα όπως νομίζουν και να βγει στον πλειστηριασμό το οικόπεδο που στεγάζετε η ΒΙΟ .ΜΕ, ενώ δεν κάνουν κουβέντα για τα υπόλοιπα ακίνητα της Φιλκεραμ που έχει στην διάθεση της η σύνδικος.
Και επίσης θέλουν να πάρουν τα χρήματα τους όπως λένε .
Αλλά δεν λένε πώς η ΒΙΟ.ΜΕ δεν έχει ακίνητη περιουσία και από μια τυχόν πτώχευση της εμείς οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε ένα ευρώ από την πλειστηρίαση της περιουσίας της ΒΙΟ.ΜΕ.

Θέλουν οι συνάδελφοι που μας στηρίζουν (!!!), να πάρουν τα χρήματα τους και οι υπόλοιποι 70 εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ. να μην έχουν το δικαίωμα αυτό; 

Βγάζοντας στο σφυρί το οικόπεδο που στεγάζετε η ΒΙΟ.ΜΕ και τασσόμενοι μαζί με την οικογένεια Φιλίππου που έκανε αφαίμαξη εναντία σε όλους τους εργαζόμενους του ομίλου προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην προσπάθεια μας για δικαίωμα στην ζωή στην δουλεία με αξιοπρέπεια;

Αν αυτό θέλουν οι αγαπητοί μας συνάδελφοι ας απαντήσουν για να πάρει θέση και το εργατικό κίνημα!

Η γενική συνέλευση του σωματείου των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ

Για την βοήθεια του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ

 http://www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/51aebc1fead10e05a1c8fd18b442e626_XL.jpg

Οι εργαζόμενοι στην ΒΙΟ.ΜΕ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε  το αντιρατσιστικό φεστιβάλ της Αθήνας,  για την  οικονομική βοήθεια των 1000 εύρω , προς το ταμείο μας , σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.
Αλλά πρέπει επίσης να πούμε πως το αντιρατσιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται πλέον  σε παρά πολλές πόλεις , και έχουμε την χαρά να συμμετέχουμε πολύ ενεργά . Είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή του αγώνα μας και να βοηθάει και ηθικά για το δικαίωμα μας , στην ζωή, στην δουλειά και στην αξιοπρέπεια!

Αγωνιστικά οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ.  

Λευτεριά στην Παλαιστίνη, όλοι στο δρόμο.

 http://www.ksm.gr/wp-content/uploads/2011/08/210.jpg


Μπροστά στο κοινωνικό, ταξικό και ρατσιστικό έγκλημα που συντελείται 
ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης, στη λωρίδα της Γάζας, δεν μένουμε απαθείς.

Η Σιωπή είναι Συνενοχή

Συμμετέχουμε στην διαδήλωση ενάντια στις πολεμικές επιχειρήσεις 
του κράτους του Ισραήλ 
εναντίον των αγωνιζόμενων Παλαιστινίων:

Παρασκευή 18/7 19.00 Άγαλμα Βενιζέλου
Όλοι και όλες εκεί.

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης 
και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ