Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ανοιχτή Συνέλευση Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης - SOS για τη ΒΙΟΜΕ



Η αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ βρίσκεται σε κίνδυνο. Στις 26 Νοέμβρη ξεκινάει στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η διαδικασία εκποίησης των οικοπέδων στα οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της μέσωπλειστηριασμού. Η προοπτική αυτή θα ήταν καταστροφική για την πορεία του αγώνα, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το χώρο του εργοστασίου, τόσο ζωτικά για τη συνέχιση της παραγωγής, όσο και γιατί ένα από τα βασικά προτάγματα του εγχειρήματος είναι: Δεν φεύγουμε από όσα μας ανήκουν - Τα εργοστάσια στα χέρια των εργατών - Η παραγωγή στην κοινωνία.
Καλούμε όλους/ες τους/τις αλληλέγγυους/ες, τους εργαζόμενους και την κοινωνία, καθεμιά και καθέναν που αντιλαμβάνεται τη ΒΙΟΜΕ ως δικό του αγώνα να σταθεί στο πλάι της. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάρει το εργοστάσιο από τους εργάτες και την κοινωνία, γιατί σε αυτούς ανήκει. Θα μας βρουν απέναντι τους σε έναν αγώνα μέχρι τέλους.


Την Τρίτη, 13 Οκτώβρη, 19:00, στο Πολυτεχνείο (Πατησίων), στην Ανοιχτή Συνέλευση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης, συζητάμε και συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα δράσης, παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση της ΒΙΟΜΕ και τη ματαίωση κάθε απόπειρας για έξωση από το εργοστάσιο. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!


Ανοιχτή Συνέλευση του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης (Αθήνας)

karavaniagona.blogspot.com