Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Εγκαίνια του πρατηρίου της ΣΕ ΒΙΟΜΕ στην Αθήνα!!!



Ένα καινούργιο βήμα για την αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟΜΕ: το άνοιγμα καταστήματος διάθεσης των προϊόντων της στην Αθήνα. Ένα γεγονός που δείχνει, όπως και η πρόσφατη παραγωγή της νέας σειράς συμπυκνωμένων οικολογικών οικιακών και επαγγελματικών καθαριστικών, ότι το εγχείρημα όχι μόνο αντέχει και συνεχίζει, αλλά και ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να αναπτύσσει την αυτονομία του και την επάρκειά του. Στηριγμένο μόνο στις αλληλέγγυες δυνάμεις της κοινωνίας και επιδιώκοντας σταθερά να συμβάλει στην ικανοποίηση κοινωνικών αναγκών και στη σφυρηλάτηση άμεσων αδιαμεσολάβητων σχέσεων αγώνα, αλληλεγγύης και δημιουργίας, για μια οικονομία στα χέρια των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Φιλοδοξούμε το κατάστημα αυτό να αποτελέσει ένα σταθερό σημείο γνωριμίας και επικοινωνίας με τη ΒΙΟΜΕ και παράλληλα να συμβάλει στη διάχυση των αξιών και πρακτικών της αυτοδιαχείρισης και της οικονομίας χωρίς αφεντικά και εκμετάλλευση.

Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί αυτό το σημαντικό βήμα στα εγκαίνια του καταστήματος, την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη, 7 μ.μ., Ψαρών 33 (σταθμός μετρό Αγ.Αντώνιος).

Θα παραστούν και εργαζόμενοι από το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ στη Θεσσαλονίκη.

- Συνεργατική Εργαζομένων ΒΙΟΜΕ
- Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας) στη ΒΙΟΜΕ